tuneID.com

tuneID.com

'Name That Tune' community..

problems attaching clips

This is a discussion on problems attaching clips within the Help music genre on tuneID.com; hi all, all of a sudden I'm having an issue attaching clips... (never had this before); I'm using ...


Go Back   tuneID.com > Chat/Help/Links etc > Help

Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read




Reply

 

LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 18th February 2019, 01:27 PM
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 60
Default problems attaching clips

hi all,
all of a sudden I'm having an issue attaching clips... (never had this before); I'm using Chrome, & I'm getting a 'not secure' warning pop up when attempting to use the sites uploader...
any ideas?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 18th February 2019, 01:31 PM
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 60
Default

swapped to IE & I can attach clips. Just noted I'm having issues with all sites using Chrome, not just here, so looks like its a chrome issue.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 07:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0