tuneID.com

tuneID.com

'Name That Tune' community..

Mark Forums Read problem

This is a discussion on Mark Forums Read problem within the Help music genre on tuneID.com; Hi all, When I select "Mark forums read" from the Quick Links menu, I receive the following error: &...


Go Back   tuneID.com > Chat/Help/Links etc > Help

Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply

 

LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 25th January 2014, 09:23 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 142
Default Mark Forums Read problem

Hi all,

When I select "Mark forums read" from the Quick Links menu, I receive the following error:

"Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
"

I do not receive the error if I use the "Mark forums read" link in each forum, it only happens when I use the "Mark forums read" link in the Quick Links menu.

I hope somebody can help.

Cheers,
Matthew
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 29th January 2014, 10:11 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 142
Default

Anybody?

Cheers,
Matthew
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12th February 2014, 02:38 PM
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: The Hacienda..1989
Posts: 2,783
Default

passed this on to admin
__________________
NK
Old Skool Anthemz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12th February 2014, 08:52 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by Konspiracy View Post
passed this on to admin
Thank you

Cheers,
Matthew
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 21st December 2014, 02:14 AM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 142
Default

This is still happening for me, does anybody else receive the same message?

Cheers,
Matthew
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 01:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0