tuneID.com

tuneID.com

'Name That Tune' community..

might just be me but . . .

This is a discussion on might just be me but . . . within the Feedback music genre on tuneID.com; sometimes when i click onto a link for a section it loads the page says done on my browser but ...


Go Back   tuneID.com > Chat/Help/Links etc > Feedback

Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply

 

LinkBack Thread Tools
  #1 (permalink)  
Old 11th August 2008, 08:22 PM
DnV DnV is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 104
Default might just be me but . . .

sometimes when i click onto a link for a section it loads the page says done on my browser but there is no page there

sometimes runs ded slow too
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 10th August 2010, 06:22 AM
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 83
Default

You're not alone, buddy. I notice when my network is slowed to dial up speed it can take 1 to 2 minutes for a small one-post thread page to load sometimes. My feeling is that the Google ads are causing some issues.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16th September 2012, 10:44 PM
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 53
Default

The following errors occurred when this message was submitted
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0